Başlıksız-1

n

Saç dökülmesi problemi, genetik faktörlerden çevresel koşullara kadar pek çok sebeple karşımıza çıkabilen oldukça yaygın bir sorun. Neredeyse her üç erkekten birinde görülen, yine benzer şekilde kadınlarda da oldukça sık görülen bu sorunu modern tıbbın yardımıyla çözebilmek artık mümkün.

nnnn

FUE ve DHI gibi son teknoloji yöntemlerin kullanıldığı saç ekimi operasyonlarında, kişiler zahmetsiz bir şekilde eskisi gibi güzel ve doğal görünümlü saçlara kavuşabiliyor. Modern teknolojinin ve uzman ekiplerin birleşmesi ile sağlanan başarılı operasyonlar, kişinin kısa sürede eskisinden daha güzel saçlara ulaşabilmesini sağlıyor.

nnnn

Saç ekimi her ne kadar geçmişe kıyasla daha başarılı ve kolay şekilde yapılabiliyor olsa da ekim yapılacak olan kliniği doğru seçmek oldukça önemli. Doğru klinik seçimi hem operasyonun daha sağlıklı geçmesini hem de uzayan saçlarınızın tam istediğiniz gibi görünmesini sağlayacak.

nnnn

Saç Ekimi Merkezinin Tecrübesi Çok Önemli

n

nnnn

Saç ekimi yapılırken, operasyon ekibinin tecrübeli ve alanında uzman olması fazlasıyla önemli. Bu işte tecrübe sahibi olmayan kişiler tarafından yapılan operasyonlarda elde edilecek sonuçlar çoğu zaman beklentileri karşılayamayabiliyor.

nnnn

Saç ekimi sırasında, köklerin yerleştirilmesi aşamasında saç çıkış yönünün doğru şekilde belirlenmesi fazlasıyla önemli. Saçlar uzarken dönüşü olmayan bir şekilde, kötü bir görünüm elde edilmemesi adına bu aşamada operasyon ekibinin uzmanlığını kullanması gerekiyor.

nnnn

Yine aynı şekilde, ekim yapılacak olan bölgeye yerleştirilecek saç kökü yoğunluğu da fazlasıyla önem taşıyor. Doğal ve sağlıklı görünen saçlar için güvenilir en iyi saç ekimi merkezi ile çalışmak, operasyonu kendini ispatlamış bir ekibe emanet etmek fazlasıyla önemli.

n

 

nnnn

 

n

Her Zaman Steril Ameliyathane Ortamında Operasyon Yapılmalı

nnnn

n

Saç ekimi sırasında herhangi bir genel anestezi uygulanmıyor olsa da saç köklerinin ve donör bölgenin enfeksiyonlara açık hale geldiği unutulmamalı. Hastanın sağlığı ve saç ekimi işleminin başarısı için operasyonun yapılacağı alanın temiz ve steril olması fazlasıyla öneme sahip.

nnnn

Güvenilir saç ekimi merkezleri her zaman steril ameliyathane ortamında saç ekimi işlemi gerçekleştirerek hastalarını olası enfeksiyonlardan korumakta.

nnnn

Lale Saç Ekimi Merkezi de tüm operasyonlarını Sağlık Bakanlığı yönergelerine uygun şekilde dezenfekte edilen, hastaların sağlıklı ve güvenli bir operasyon geçirebilmesi adına her kurala sadık kalınan bir ameliyathanede gerçekleştirmekte. Uzman kadrosu ile hastaları için en iyi sonuçları hedefleyen kliniğimizde her şey sizin için özel olarak düşünülüyor.

nnnn

Saç Ekimi Teknolojileri Başarıda Önemli Rol Oynar

nnnn

Geçmişte saç ekimi işlemi sırasında, saç derisinde büyük kesiler yapılıyor olsa da artık gelişen teknoloji sayesinde böylesi bir duruma gerek kalmıyor. Güvenilir saç ekimi merkezlerinde yapılan operasyonlarda her zaman için en az kesi alanı ile acısız, iz bırakmayan saç ekimi işlemleri gerçekleştiriliyor.

nnnn

Lale Saç Ekimi Merkezi, FUE ve DHI gibi son teknoloji yöntemler, steril ameliyathane ortamı ve uzman kadrosu ile dünyanın her yerinden binlerce hastaya, saç ekiminde başarılı sonuçlar sunmaya devam ediyor.

n

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir